MAINTENANCE

Updates van WordPress en plug-ins

Als uw website is gebouwd met WordPress, is het cruciaal om de WordPress-versie en plug-ins up-to-date te houden om kwetsbaarheden te elimineren. Dit is een continu proces omdat er steeds nieuwe WordPress-versies worden uitgebracht. Elke kwetsbaarheid met de bestanden kan ertoe leiden dat een hacker uw website aanvalt. Typen aanvallen variƫren, maar voorbeelden zijn onder meer het verzenden van SPAM-e-mails naar uw klanten of het uploaden van extra pagina's of secties naar uw website waarin reclame wordt gemaakt voor de producten van de hacker.

WordPress Beveiliging Onderhoud

Het is van cruciaal belang dat vanaf het begin betrouwbare beveiligingsmaatregelen worden getroffen om ervoor te zorgen dat uw website geen doelwit is van hackers. Standaard voegen we altijd elementaire beveiligingsmaatregelen toe aan elke WordPress-website, maar voortdurend onderhoud is ook beschikbaar.

WordPress Website Security Audit

We bieden WordPress-websitebeveiligingsaudit voor alle websites die we hebben gemaakt met een aangepast WordPress-thema. Deze beveiligingsaudit omvat het installeren van WordPress-beveiligingsplug-ins, scannen op malware, het wijzigen van het databasevoorvoegsel (meestal is dit al gebeurd), het wijzigen van de standaard-inlogpagina-URL en andere basisstappen om uw website veilig te houden.
Copyright © Gall Web Design 2024. All Rights Reserved.