Wordpress CMS

WordPress CMS voegt een gebruiksvriendelijk beheerders gedeelte toe aan uw website, zodat u eenvoudig kunt inloggen en de inhoud van uw website op elk gewenst moment kunt bijwerken. U kunt moeiteloos tekstuele, grafische of structurele wijzigingen aanbrengen in de website in een oogwenk zonder een van de ingewikkelde programmeercode te hoeven bekijken of bekijken. U heeft volledige controle over de inhoud van uw website.

Custom WordPress Theme

Alle websites die we maken zijn gebouwd met op maat gemaakte, aangepaste WordPress-thema's die helemaal opnieuw zijn gecodeerd.
Het maken van een aangepast WordPress-thema begint met het maken van een uniek ontwerp. Dit proces begint met een pen en papier om pagina layouts, wireframes, sitemaps en menustructuren te schetsen. Digitale ontwerpen worden vervolgens gemaakt met behulp van de schetsen en de merkrichtlijnen van uw bedrijf worden toegevoegd voor een persoonlijke uitstraling. U krijgt een verscheidenheid aan website-ontwerp concepten te zien. Feedback over de ontwerpconcepten is essentieel om u de gelegenheid te geven uw mening over het ontwerp te uiten en waar nodig wijzigingen aan te brengen vóór de definitieve afmelding.
Zodra het ontwerp is voltooid, kan het maken van het aangepaste WordPress-thema beginnen. Dit begint met het nemen van de grafische elementen (kleuren, lettertypen, lay-out, afbeeldingen) die zijn gedefinieerd in het ontwerpproces en deze coderen met behulp van webindustriestandaarden (PHP, HTML5, CSS3, JS, jQuery). Dit wordt meestal gedaan door eerst de startpagina te coderen, gevolgd door sjablonen voor de binnenpagina's. Wanneer de website gereed is voor beoordeling, ontvangt u inloggegevens om de website te bekijken voordat deze voor het publiek wordt gelanceerd. U ontvangt ook instructies voor het bijwerken van uw website.

Pre-Purchased WordPress Themes

Een vooraf gekocht WordPress-thema is perfect voor websites met een krap budget of deadline. Het is een kant-en-klaar ontwerp en lay-out die direct kan worden geïntegreerd in het WordPress CMS. WordPress verwerkt alle inhoud voor u (berichten, pagina's, opmerkingen, enz.), terwijl het thema die inhoud transformeert in een mooie en schone layout voor uw publiek om te bekijken. U kunt kleine wijzigingen in het ontwerp aanbrengen om uw bedrijfslogo op te nemen, zoals het wijzigen van kleuren, het toevoegen van een logo en het toevoegen van afbeeldingen, maar als u op zoek bent naar een uniek, aangepast ontwerp, moet u kiezen voor een aangepast WordPress-thema.
Copyright © Gall Web Design 2024. All Rights Reserved.