Website Design

Eenvoud is een van de gouden regels voor websiteontwerp. Het publiek moet een plezierige, positieve ervaring hebben bij het gebruik van uw website. Of het nu gaat om het lezen van inhoud, het bekijken van een video of het inschrijven voor een cursus, elke actie moet duidelijk en beknopt zijn op de hele website. Onze aanpak is om een ​​website te maken die het merk van uw bedrijf versterkt en tegelijkertijd het gebruiksgemak en de eenvoud voor uw publiek waarborgt.
Het ontwerpproces van de website begint met een pen en papier om pagina layouts, wireframes, sitemaps en menustructuren te schetsen. Vervolgens worden digitale ontwerpconcepten gecreëerd waarin de merkrichtlijnen van uw bedrijf zijn opgenomen voor een persoonlijke uitstraling. U krijgt een verscheidenheid aan website-ontwerpconcepten te zien. Feedback over de ontwerpconcepten is essentieel om u de mogelijkheid te geven uw mening over het ontwerp te uiten en waar nodig wijzigingen aan te brengen vóór de definitieve afmelding.
Zodra het ontwerp is voltooid, kan het maken van het aangepaste WordPress-thema beginnen. Het website-ontwikkelingsproces begint met het nemen van de grafische elementen (kleuren, lettertypen, lay-out, afbeeldingen) die zijn gedefinieerd in het ontwerpproces en deze coderen met behulp van webindustriestandaarden (PHP, HTML5, CSS3, JS, jQuery). Dit wordt meestal gedaan door eerst de startpagina te coderen, gevolgd door sjablonen voor de binnenpagina's. Wanneer de website gereed is voor beoordeling, ontvangt u inloggegevens om de website te bekijken voordat deze voor het publiek wordt gelanceerd. U ontvangt ook instructies voor het bijwerken van uw website.
Copyright © Gall Web Design 2024. All Rights Reserved.