E-COMMERCE

Uw producten online verkopen

Een E-Commerce-oplossing is een functie-gevulde, aanpasbare online winkel en winkelwagen die wordt geïntegreerd in het WordPress CMS. Hiermee kunt u zowel uw webpagina's als alle producten van uw winkel op één plek beheren. U heeft volledige controle over bestellingen, verzendkosten, verkoop, promoties, kortingen en producten.
Om creditcard betalingen te ontvangen, hebt u een beveiligd hostingpakket met een SSL-certificaat nodig om de creditcardgegevens van uw klant te beveiligen. U hebt ook een betalingsgateway nodig om de creditcard betalingen te verwerken en een merchant account bij uw bank om de betalingen te ontvangen.
E-Commerce Example

WooCommerce

Uw WordPress-website wordt met WooCommerce omgezet in een E-Commerce-online winkel. WooCommerce is een WordPress eCommerce-toolkit waarmee u producten online via uw website kunt verkopen. Met WooCommerce kunt u op elk gewenst moment eenvoudig producten en prijzen toevoegen, bewerken en wijzigen, verkoop- en coupon campagnes uitvoeren met een reeks kortingsacties, zoals 10% korting of gratis verzending, en op de hoogte blijven van de prestaties van de winkel door gedetailleerde te bekijken.
WooCommerce 2.0+ is volledig beveiligingsaudit door het toonaangevende WordPress-beveiligingsbedrijf Sucuri om ervoor te zorgen dat het aan de hoogst mogelijke WordPress-beveiligingsstandaarden voldoet.
Copyright © Gall Web Design 2024. All Rights Reserved.