PORTFOLIO

SIS Skincare & Beauty

SIS Skincare & Beauty is een schoonheidssalon waar u lekker tot rust komt en wij tegelijkertijd de juiste behandeling toepassen voor uw huid. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals, Acnebehandelingen, fruitzuurbehandelingen, behandelingen met de DermaRoller en gezichtsbehandelingen speciaal voor de man.
www.sis-skincare-and-beauty.nl

MediCapture

MediCapture is marktleider in medische video-opname. Sinds 2002 voorziet MediCapture de medische industrie van technisch geavanceerde medische video- en imaging-recorders die gebruiksvriendelijk en betaalbaar zijn. De recorders van MediCapture hebben in de loop der jaren talloze laparoscopische operaties, endoscopie├źn, gastro-enterologische procedures, retinale operaties en meer vastgelegd.
www.medicapture.com

Resotel Baan Sanook

... een unieke ervaring !!! Genesteld in het hart van regio Isaan, in de provincie Sakon Nakhon in het noordoosten van Thailand, geniet Resotel Baan Sanook een bevoorrechte positie op zijn eigen terrein, bestaande uit tropische tuinen met verschillende terrassen, boomgaarden en prachtige plekken, omgeven door bossen, weiden en rijstvelden.
www.resotel-baan-sanook.com

HHI Netherlands

Hip Hop International Netherlands, organisator van het Netherlands Hip Hop Dance Championship waar crews zich kunnen kwalificeren, met het doel om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het grootste hiphop evenement ter wereld in de USA...

The World Hip Hop International Dance Championship
& The World Battles.
www.hhi-netherlands.com
Copyright © Gall Web Design 2024. All Rights Reserved.