Home
E-mail
Sitemap

Website Design

Uw eigen bedrijf op internet

DesignMisschien heeft U er al eens over gedacht om een website op internet te hebben van Uw eigen bedrijf. Waarschijnlijk heeft U er de mogelijkheid niet voor om hier tijd voor te investeren door de drukte om U bedrijf optimaal te runnen. Maar de tijd gaat vooruit en Uw klanten verwachten misschien toch wel dat beetje extra service.

Gall Web Design is Uw partner voor Uw website die U wenst. Wij kunnen Uw website voor U ontwerpen en ontwikkelen en gaan mee in de denkwijze van Uw bedrijf om het zo goed mogelijk in de sfeer van het bedrijf te maken.

Voordat er een website gerealiseerd kan worden, moeten we denken aan een bepaald aantal zaken:

Als U al een reklamebrochure heeft van Uw bedrijf kan dit het uitgangspunt zijn voor de website. De brochure kan op dezelfde manier gebruikt worden op het internet met natuurlijk de mogelijkheid dat het uitgebreid kan worden dmv extra mogelijkheden die de website op verschillende manieren kan verfraaien.

Ontwerpfase

Als wij van U de benodigde gegevens ontvangen hebben en we samen bekijken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn, maken wij voor U eerst een proefontwerp. U kunt natuurlijk nog eventuele wijzigingen aan ons doorgeven totdat de site geheel naar Uw wens is. Wij ontwikkelen onze sites in o.a. HTML, XHTML, CSS, Flash, Java, PHP en MySQL. Ook zou U kunnen kiezen om een Flash film te gebruiken om hiermee Uw website een dynamische start te geven.

Definitieve ontwerp

Wordt ons definitieve ontwerp door U goedgekeurd, worden alle pagina's en de emailadressen gerealiseerd en kunt U binnen 4 weken online Uw eigen webite naar tevredenheid bekijken.

Design

Heeft U nog geen reklamebrochure van Uw bedrijf of fotomateriaal, dan zal dit zeker geen probleem zijn. Gall Web Design kan voor U de benodigde foto's van het bedrijf, medewerkers of artikelen laten verzorgen.