Home
E-mail
Sitemap

Website Hosting Services

ServerNL naamregistratie en Webhosting Services kunnen voor U georganiseerd worden door Gall Web Design. Wij kunnen voor U onderzoek doen naar een domeinnaam, het registreren hiervan en U zelfs voorzien van een vrije domeinnaam voor U website met onze pakketten van het webdesign.

Wij kunnen het voor U arrangeren, aan concurrerende prijzen, dat Uw website zo vlug mogelijk in gebruik is en het maakt niet uit hoeveel aantal webhosting pakketten U nodig heeft. Het proces om U domeinnaam te registreren en te organiseren kan een beetje ontmoedigend zijn als U niet bekend bent met het proces, dus als U enig advies nodig heeft met een van beiden kunt U altijd contact met ons opnemen.

Wij kunnen:

Domeinnamen en webhosting worden gekocht als deel van Uw pakket van het webdesign bij Gall Web Design

Beschikbaarheid van de domeinnaam.

Website adressen zijn bekend als url's, of domeinnamen. Het is altijd een goed idee om de beschikbaarheid van de domeinnaam te controleren en indien nodig een alternatief te bedenken.

Wij kopen Uw domeinnaam en webhosting voor U en alle details worden aan U doorgestuurd wanneer ze beschikbaar zijn. Over het algemeen duurt het 48 uur voor de aankoop van het domein en het ontvangen hiervan alvorens de webruimte voor gebruik beschikbaar is.

Webhosting Diensten:

Webhosting Diensten laten het toe, dat Uw website op het World Wide Web wordt gezien. Webhosting is in feite gehuurde ruimte op een server. Na het kopen van Uw domeinnaam zult U webhosting nodig hebben om Uw webiste op het internet te kunnen tonen.

Betaling voor het ontvangen van pakketten wordt gewoonlijk betaald op een jaarlijke basis en U zult per e-mail op de hoogte gebracht worden per wanneer het verlengd zal moeten worden. Deze kosten zullen worden meegerekend in de offerte die wij naar onze klanten sturen.

Als U enig advies of hulp wenst betreffende domeinnamen, neemt U gerust contact met ons op.